Tanítás-mondó telefonvonal


„Azért a hit hallásból van...


Újabb lehetőséget szeretnénk kínálni az Igében történő fejlődésre: most kifejezetten azokra
És monda nékik: Elmenvén e széles világra, hirdessétek az Evangéliumot minden teremtésnek. (Márk 16,15)
a drága szentekre gondoltunk, akiknek nincsen otthon internetük és / vagy nem tudják látogatni a helyi, illetve a budapesti központi istentiszteleteket. Aki viszont épp olvassa ezen sorokat, annak segítségét kérnénk a hír szétterjesztésében, hiszen Nélkületek nem tudjuk elérni az internettel nem rendelkező testvéreket – vegyétek komolyan a feladatot!

Egyre több telefonszolgáltató kínál olyan, roppant jutányos előfizetést, amely igen számottevő mértékben biztosít ingyenesen lebeszélhető perceket. Emlékeztek még régről a Mesemondó vonalra? Ennek példájára indul október 4-én, kedden világhódító próbaútjára a Tanítás-mondó telefonvonalunk. Kezelése igen egyszerű: csak fel kell tárcsázni az alábbi, nem emelt díjas, belföldi telefonszámot, és máris hallgatható az igei tanítás.

Tanítás-mondó

06 (1) 848 0205

A használatáról:

  • Tanítás-mondó vonalon hétfőtől-hétfőig, 24 órán keresztül hallható lesz az előző vasárnapi istentiszteleten elhangzott tanítás.
  • A tanítások hossza minden esetben maximum 59 perc, amikor is a vonal automatikusan bontódik – így nem kell figyelni, hogy belefértünk-e az egyszerre egy órás ingyen beszélgetésbe. A tanítás minden hívással az elejétől indul; meg nem állítható.
  • Egyszerre legfeljebb 30 hívást tudunk fogadni. Amennyiben foglalt lenne a vonal, kicsit később próbálkozva bizton sikerrel járunk.

A telefon-előfizetés:
Javasolt előfizetések T-Home előfizetők számára:

Hoppá Díjcsomag
(www.t-home.hu, Lakossági ügyfeleknek / Telefon díjcsomagok / Hoppá díjcsomagok)

  • Havidíja 2 éves hűségnyilatkozattal 3600 Ft
  • Egész nap 0 Ft-os percdíjjal hívható az összes belföldi, normál díjazású vezetékes, valamint az alapdíjas Telekom mobil szám havi összesen 5000 perc erejéig!

Favorit Partner Plusz
– kiegészítő csomag a meglévő telefonvonal mellé –
(www.t-home.hu,
Lakossági ügyfeleknek / Favorit Extra díjcsomagok / Favorit Extra belföldi opció)

  • Havidíja a meglévő előfizetésen felül 1480 Ft
  • 0 Ft-os kapcsolási díj
  • Havi 100 óra (hívásonként 60 perc erejéig) 16 óra és 10 óra között, illetve hétvégén egész nap, belföldi vezetékes telefonhálózatba

A részletek és az igénybe vehető kedvezményes csomagok felől érdeklődjetek telefontársaságotoknál!

Segítség:
Minden, KSZE-t érintő hanganyaggal kapcsolatos technikai kérdéssel, gonddal, bátran forduljatok Faragó Istvánhoz (06 30 978 3340).

Kérünk, terjeszd a hírt az internettel, hírlevéllel nem rendelkező szentek számára!

Vissza a lap tetejére - back to top


Powered by myCMS from Sitedesign.hu