Love of Christ Church Love of
Christ
Church
Magyar (Hungarian) Română (Romanian) Slovenský (Slovak) English Italiano (Italian) Deutsch (German)

Felkenetés

Felkenetés az Úrtól

Egyházunkról röviden

Jim Sanders amerikai misszionárius 1990-ben kezdte meg szolgálatát Magyarországon. 1994 októberében feleségével, Sandersné dr. Kovács Erzsébettel megalapította a Krisztus Szeretete Gyülekezetet, amely 1998 óta bejegyzett egyházként működik Krisztus Szeretete Egyház (továbbiakban KSZE) néven.

Az egyház 2000-ben kapta meg első ízben a Nemzetközi Gyülekezetek és Szolgálók Teljes Evangéliumi Közösségétől (Full Gospel Fellowship of Churches and Ministers International) a szervezet tagjainak járó elismerő oklevelet, amelyet azóta is minden évben elnyert.

2014. november 29-én, egy összevont országos imakonferencia alkalmával az Úr Jézus Jim Sanders által apostoli kenettel ruházta fel Sandersné dr. Kovács Erzsébetet, valamint átruházta rá az egyházat. Jim Sanders kiemelte, hogy Erzsébet eztán tudni fogja, hogyan védelmezze meg a gyülekezetet. Ennek értelmében az egyház 2015. januártól Sandersné dr. Kovács Erzsébet vezetése alatt végzi hitéleti tevékenységét.

A fenti dátumon elhangzott angol szavakat egyik kedves testvérünk fordította az egybegyűlteknek, amiért igen hálásak vagyunk. Talán a hirtelen jött feladatnak tudható be az, hogy egy-két mondat nem került lefordításra akkor, ezért az alábbiakban adjuk közre az angol eredeti szöveget, és annak magyar megfelelőjét.

Az olvasható formátumot itt érhetitek el, valamint a hanganyagot>>.

 

Love of Christ Church Love of
Christ
Church
contact
Ez az oldal cookie-kat használ, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.
További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban talál.