Love of Christ Church Love of
Christ
Church
Magyar (Hungarian) Română (Romanian) Slovenský (Slovak) English Italiano (Italian) Deutsch (German)

Napi imádságok

KENNETH E. HAGIN
Faith Food Devotions

Hitünk tápláléka — napi adagokban

Krisztus Szeretete Egyház
Hungarian translation © Krisztus Szeretete Egyház, 1997

Ajánló

Az üdvösség és Isten Szellemének csodálatos jelenléte olyan felbecsülhetetlenül értékes áldások, amelyekre ígéretet kaptunk Isten Igéjében. Ezeknek a csodálatos áldásoknak az átvételéhez azonban szükséges, hogy a hívők az élet táplálékaként fogyasszák Isten Igéjét. Kenneth E. Hagin azért állította össze ezeket az erőt adó napi imádságokat, hogy győzedelmes életet élhessünk. A hit tápláléka gyarapítja és megerősíti a szellemedet, lelkedet, életed minden napján. Ez a csodálatosan elrendezett 365 napos imádságos könyv Isten mindent kielégítő igazságaival és olyan hit-megvallásokkal teljes, amelyek segítenek abban, hogy az év minden napján győztes keresztény életet éljünk. Így remek szellemi lakmározásra számíthatsz, mialatt részesülsz Isten leggazdagabb áldásaiból ennek a felkent napi imádságokat tartalmazó könyvnek az olvasása során, amelynek szerzője az Egyház egyik legerősebben „fűszerező” vezetője.

Előszó

F. F. Bosworth mondta: „A legtöbb keresztény naponta háromszori meleg étellel táplálja a testét, míg a szellemét heti egyszeri hideg étellel, és aztán csodálkoznak, hogy a hitük olyan gyenge.” Naponta kellene táplálni a hitünket! Ez mindennél fontosabb az Úrral való járásunkban. Azért írtam ezeket a könnyen emészthető hit adagokat, hogy segítsenek neked abban, hogy gondosan tápláld a hitedet naponta. Tanulmányozd, és hangosan mondd ki a minden egyes oldal alján található megvallásokat. Ezek Isten Igéjén alapulnak. Amikor hallod magadat megvallani Isten Igéjét, az Ő igazságai rögzülnek a szellemedben. Amikor az Ő Igéje lejut a szellemedbe, hatékonnyá teszi az életedet.


Tavasz

március 1–május 31
pdf-formátumban letölthető


Letöltés »


Nyár

június 1–augusztus 31
pdf-formátumban letölthető


Letöltés »


Ősz

szeptember 1–november 31
pdf-formátumban letölthető


Letöltés »


Tél

december 1–február 29
pdf-formátumban letölthető


Letöltés »

A fájlok megtekintéséhez Acrobat Reader szükséges
 

 

Love of Christ Church Love of
Christ
Church
contact
Ez az oldal cookie-kat használ, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.
További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban talál.